20 Temmuz 2009 Pazartesi

İzlediğim blog ve web siteleri

Bu satırların yazarı, günlük okumaları sırasında dikkatini çeken ve önemli bulduğu yazılar eğer "doların istikbali" ile ilgiliyse burada link vermeye çalışıyor. Ama o kadar çok okunacak şey ve konunun o kadar farklı boyutları var ki... Hem zaman kısıtı hem de konuyu dağıtmamak için girişleri sınırlı tutmak kaçınılmaz. Ancak izlemekten zevk aldığım ve görüşlerimin olgunlaşmasında faydalı bulduğum bazı blog ve web sitelerinin linklerini yanda vermeye başladım. Merak edenler burada yazıların detaylarını hatta daha ileri öngörüleri o sitelerden izleyebilir.

"Ama hep karamsar tiplerin sayfalarını okuyo bu adam" mealinde gelebilecek bi eleştiriye de hemen cevap vereyim: Hep iyimser tiplerin yazdıklarını okumak da aynı derecede bir sapma değil mi? Ayrıca sadece iyimserleri okumak mukadderatı değiştiriyor mu?

Amacım; hakim medyanın (işine gelmediği için) mikrofon tutmadığı fakat önemli şeyler söyleyen tiplerden de haberdar olmak ve "bakın bunlar DA var" diye göstermekten ibarettir. Nihai kanaati şüphesiz herkes kendisi oluşturacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Clicky Web Analytics Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 United States License.